Hodnotenie
7/10
 Najprezeranejšie
DPDGLSSlovenská pošta
QR code
 Vybraný tovar
     Odporučte nás
    • Podeľte sa o pozitívnu skúsenosť z našej spolupráce a odporučte nás Vašim známym a priateľom:
    NOVINKA

    Modlitbičky pre tehotné mamičky

    Modlitbičky pre tehotné mamičky
    (obrázky majú len ilustračný charakter)
    ID produktu
    1006102
    4.09,- € bez DPH
    4.50,- €Cena s DPH
    (recyklačný poplatok je zarátaný v cene)   
    Eva Sačková

    Počet strán: 40
    Rok vydania: 2015
    Väzba: brožovaná
    Vydavateľstvo: Inremax

    To najlepšie, čo môže tehotná mamička urobiť, je, že hlboko v srdci prijme dieťatko vo svojom lone a samu seba i svoje dieťatko modlitbami ukryje do rúk Stvoriteľa.
    "Motívom na napísanie tejto knihy bolo moje tretie tehotenstvo.
    Na základe prenatálneho vyšetrenia mi bolo oznámené, že sa nám môže narodiť dieťatko s Downovým syndrómom. Riziko, že to tak môže byť, bolo podľa krvných testov vyčíslené na 1:60, podľa špeciálneho 3D ultrazvuku na 1:15.
    Lekári odporúčali amniocentézu /odber plodovej vody/ na upresnenie výsledku a potrat v prípade, že výsledok bude pozitívny.
    Na jednej strane výsledky vyšetrení, moderná vyspelá medicína, argumenty a silný tlak lekárov, na druhej strane ja so slzami v očiach, moje chvejúce sa, ustráchané srdce a moja viera prechádzajúca skúškou...
    Pocity a situácie, o ktorých sa ťažko píše...
    Modlitba, viera a dôvera v Božie milosrdenstvo, sila z Eucharistie a adorácie, útecha z Božieho slova. To boli stĺpy, o ktoré sme sa s manželom opierali, a studne, z ktorých sme čerpali počas celého tehotenstva.
    Vnútorný postoj, že hlboko v srdci s manželom prijímame dieťatko bez ohľadu na to, aké bude, uľahčil moje rozhodnutie amniocentézu nepodstúpiť a potrat vylúčiť.
    A nadišiel deň pôrodu. Ako v búrke. Môj vnútorný pokoj sa opäť miešal so strachom, ako keď sa rozfúka silný vietor pred búrkou. Rýchlo vystupňované kontrakcie prichádzali ako blesk, silné ako hrom... A zrazu bolo počuť kvapky, padajúci dážď - v pôrodnej sále plače náš narodený synček, po mojom líci sa skotúľa ešte zopár slzičiek, trochu sa chvejem, či bude alebo nebude v poriadku, pomaly sa všetko utišuje a nad pôrodnou sálou zasvieti dúha - náš krásny a zdravý synček Dominik.
    Moje modlitbičky venujem vám, milé mamičky, ktoré ste v radostnom či bolestnom očakávaní dieťatka, aby vás povzbudili, aby ste si nezúfali a neklesali na duchu v akejkoľvek situácii vášho tehotenstva a aby vám dodali nádej nášho nebeského Otca."
    autorka
    (vyhradzujeme si právo meniť tieto popisy a špecifikácie bez predošlého upozornenia)
     TOP PRODUKTY